|
||||||||||||||
|
Gluténmentes, tejmentes szendvicskenyér Fahéj magazin 2012/ŐSZ
Információk: Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Csak olyan rizslisztet és sárgaborsólisztet vásároljunk, amelynek csomagolásán a gyártó feltüntette, hogy nem szennyeződött gluténnal!
Elkészítése: - A száraz hozzávalókat (a liszteket, a keményítőt, a sót) egy tálba szitáljuk. - A szójatejet megmelegítjük, megfuttatjuk benne az élesztőt, és a lisztkeverékre öntjük. - Egy tojással alaposan összekeverjük a tésztát, majd két órán át langyos helyen kelesztjük. - 11x21 cm-es méretű formába töltjük, és 180-190 fokon megsütjük, közben a sütőben egy edényben vizet párologtatunk. - Keresztben és hosszában jól szelhető kenyeret kapunk.
Az Ételallergia Online a 2012-ben indult
prémium kategóriás Fahéj magazinban az első számtól kezdve
jelen van. A magazin kiemelkedőnek számít a gasztronómiai
kiadványok között eredeti, friss ötleteivel, egyéni stílusú
fotóival.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. - Sz. Banadics Éva Minden jog fenntartva. Az oldalon közzétéve: 2014. 06.22.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala. Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |