|
||||||||||||||
|
Csokoládékrém
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A vajat alacsony hőfokon kezdjük olvasztani, rászórjuk a cukrot, és folyamatos keverés közben a megolvadt cukros vajhoz hozzáadjuk a kakaót is. - A keményítőt csomómentesre keverjük a tejjel, hozzáöntjük a kakaós vajhoz, beleszórjuk a szerecsendiót, és sűrűsödésig főzzük folyamatosan keverve. - Megvárjuk, amíg kissé hűl a krém, majd üvegkelyhekbe vagy talpas poharakba kanalazzuk, behűtjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |