|
||||||||||||||
|
Cukkinis hús vadrizzsel
Elkészítése: - A szeletekre vágott csirkemellet egy evőkanál olajon megpirítjuk, megsózzuk (egy késhegynyi sót elteszünk a vadrizshez.) - Feldaraboljuk a cukkinit, és amikor már megpuhult a hús, mellédobjuk, megszórjuk az egészet kakukkfűvel, együtt sütjük meg. - A másik evőkanál olajon megpirítjuk kissé a vadrizst, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, rászórjuk a késhegynyi sót, gyömbért és szerecsendiót, majd fedő alatt 15 percig pároljuk. Ezután levesszük a tűzről, és fedő alatt hagyjuk 20 percen át, hogy teljesen megpuhuljon. - Ha már a cukkini is puha, a hússal együtt pirítunk egyet rajta, majd a vadrizzsel tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015.. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |