|
||||||||||||||
|
Kókuszos rakott palacsinta
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: A margarint habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a kókuszkrémet, a liszt felét, egy kis vizet és a sütőport. Az egészet összedolgozzuk. Ezután adjuk hozzá a víz és a liszt másik felét, végül a kókuszreszeléket. Olajjal vékonyan kikent, felforrósított serpenyőben vagy palacsintasütőben egy-egy kis merőkanálnyi adagot szétterítünk, és megsütjük mindkét oldalát. A szokásosnál vastagabb palacsintát kapunk. Tortaszerűen egymásra halmozzuk a palacsintákat, az egyes rétegek közé gyümölcslekvárt kenünk. Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |