|
|||||||||||||||||
|
Lekváros linzer tojás nélkül
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!
Tippek: - Csak akkor lesz omlós a sütemény, ha a szokásosnál lágyabb a tészta. (Hűtőszekrénybe téve egy óra alatt kellő keménységű lesz, ezért kell pihentetni sütés előtt.) - A karikákat melegen kell összeragasztani, így jobban megpuhulnak. - Cukrozásnál tegyük a gyűszűt a lekváros részre, jobban mutat a sütemény, ha középen látszik a töltelék. - Teaszűrővel egyenletesen tudjuk szórni a porcukrot.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |