| 
                   
        
            
            Hozzávalók négy 
            személyre: 
              
              Ez az 
              ételünk vöröshagymával készült! 
              
              2-3 db 
              paradicsom, 1 kisebb padlizsán, 1 kígyóuborka, 3-3 db burgonya, 1 
              alma,   2-3 fej lilahagyma, étolaj, só, bors ízlés 
              szerint (laktózmentes grill fűszerkeveréket is használhatunk). 
              
              Elkészítése: 
            
              A megtisztított zöldségféléket tetszés szerint 
              vágjuk darabokra: kockákra vagy karikára. Megsózzuk, megborsozzuk, 
              vagy glutén- és  laktózmentes grill fűszerkeveréket szórunk rá. Ha grillen sütjük meg, 
              fémnyársra húzzuk a zöldségeket, bekenjük olajjal és szép pirosra 
              sütjük. Bő olajban is kisüthetjük, ilyenkor hurkapálcára "fűzzük" 
              a hozzávalókat.  |