| 
                   
        
              
              Hozzávalók négy személyre: 
              
              Ez az 
              ételünk fokhagymával  készült! 
              
              1 kis darab padlizsán, pár 
              répa, pár petrezselyemgyökér 
      
      15 dkg gomba, 2 evőkanál dióbél, 2 dl 
      növényi főzőkrém, kevés olaj, só, citromlé, őrölt köménymag, egy gerezd 
      fokhagyma 
              
                
              
               Elkészítése: 
              
              
              Zöldségeket olajon megsütjük, közben elkészítjük a mártást. 
              Összezúzzuk a fokhagymát, apróra vágjuk a dióbelet. A gombát 
              feldaraboljuk, megpároljuk, és még amikor levet eresztett, 
              hozzáadjuk a fokhagymát, diót, fűszereket. Tíz percig együtt 
              pároljuk, majd felöntjük a növényi főzőkrémmel. Melegen tálaljuk. 
                   |