
Hozzávalók négy
személyre:
Ez az
ételünk vöröshagymával készült!
4
db karalábé, egy kis szál répa, 1 paradicsom, 10 dkg zöldborsó, 1
szál petrezselyemgyökér, kevés vöröshagyma, 1 teáskanál só, 2
evőkanál étolaj
Elkészítése:
A karalábét kivájjuk, és a kivájt golyókat
és a karalábét is sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
Amíg kihűl, az olaj felén megpirítjuk a sózott vöröshagymát,
apróra vágott répát, petrezselyemgyökeret, zöldborsót és a
karalábégolyókat. Ez lesz a töltelék. Amikor elkészült,
összetörjük vagy átpasszírozzuk. Megtöltjük vele a karalábékat,
majd olajjal kikent tepsiben vagy jénai tálban közepes
hőmérsékleten megsütjük. Körülbelül 20-25 perc alatt sül át. |