|
||||||||||||||
|
Almás zöldsaláta A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Elkészítése: - A hozzávalókat folyó víz alatt lemossuk és lecsöpögtetjük. - Csíkokra vágjuk a salátaleveleket, és hajszálvékonyra szeljük a vöröshagymát. - Lereszeljük az almát és a kígyóuborkát. - A hozzávalókat megsózzuk, hozzákeverjük a bazsalikomot. - Leöntjük a gluténtól és laktóztól mentes joghurttal, szórunk rá egy kis színes borsot, és megkeverjük. - Behűtve tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |