| 
 
 
 
 | ||||||||||||||
| 
 | Diabetikus darált keksz 
 
 Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! A tésztaformát csak gluténmentes sütemény készítésére használjuk! Csak gluténmentes édesítőszert használjunk. Ha a csomagoláson nem találunk információt, kérjünk irásos információt a gyártótól. 
 Elkészítése: - A sütőporral elkevert lisztben szétmorzsoljuk a margarint, azután az édesítőszerrel, a tojással, a citromhéjjal és a csipetnyi sóval egynemű tésztát gyúrunk belőle. - A tészta egyik feléhez hozzágyúrjuk a karobport. - A tésztát húsdarálóra vagy habnyomóra szerelhető formán átnyomjuk, 4-6 cm-es darabogra vágjuk, és 170 fokon megsütjük. 
 Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. 
 A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala. 
 | |||||||||||||
| Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |