Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

Diétás saláta

Glutén-, laktóz-, tojásmentes étel

Hozzávalók négy személyre:

fél fej jégsaláta

15 dkg glutén- és laktózmentes zsírszegény sonkás felvágott

4-5 db hónapos retek vagy fél jégcsapretek

1 narancs kicsavart leve

1 db kápia paprika

kis csokor metélőhagyma

10 dkg glutén- és laktózmentes kemény sajt

kevés só

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

 - A hozzávalókat megtisztítjuk, folyóvízzel alaposan lemossuk.

 - A salátát és a felvágottat csíkokra, a retket és a paprikát karikára vágjuk. A sajtból forgácsokat szelünk.  A metélőhagymát konyhai ollóval kis darabokra vágjuk.

 - A hozzávalókat a sajt kivételével egy kevés sóval és a kicsavart narancslével összekeverjük. Rászórjuk  a sajtot.

 - Behűtve tálaljuk. Előételnek, vagy súlytartó diétában tízóraira, uzsonnára ajánlott étel.

 

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás