|
||||||||||||||
|
Epres csirkemellsaláta A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A csirkemellet folyó vízzel lemossuk, az olajon kissé megpirítjuk mindkét oldalát, majd megsózzuk, és a fokhagymával egy kis víz hozzáadásával fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk. A végén kissé újra megpirítjuk mindkét oldalán. - A kihűlt húst kis darabokra szeleteljük. - A salátaleveleket megmossuk, lerázzuk, lecsöpögtetjük, feldaraboljuk. Az epret megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. - Elkészítjük az öntetet: a hozzávalókat összekeverjük. - A salátalevelek közé forgatjuk a csirkemell szeleteket és az epret. Közvetlenül fogyasztás előtt rálocsoljuk az öntetet. Recept: Copyright © Szegedi Éva Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Czinkóczki Nóra. Minden jog fenntartva. Készült: 2012.03.25.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |