|
||||||||||||||
|
Csirkemell erdei gombával, kelbimbóval
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A csirkemellet tisztítás után felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, és kevés étolajon hirtelen megpirítjuk. - Közben az olaj másik felén párolni kezdjük a kissé megsózott erdei gombát, kevés vízzel pedig a kelbimbót. - Ha megpirult a hússzeletek mindkét fele, rászórjuk a csemegepaprikát, és 1 dl vízzel fedő alatt puhára pároljuk. - A húst a gombával és a kelbimbóval tálaljuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |