Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy - Receptek ételallergiásoknak

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

  Csirkemell erdei gombával, kelbimbóval


 

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes étel

 

Hozzávalók:

1 nagyobb, dupla, kifilézett csirkemell

50 dkg vegyes erdei gomba (vargánya, csiperke, laskagomba)

2 evőkanál étolaj

1 mokkáskanál só

kevés őrölt csemegepaprika

40 dkg kelbimbó

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

 - A csirkemellet tisztítás után felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, és kevés étolajon hirtelen megpirítjuk.

 - Közben az olaj másik felén párolni kezdjük a kissé megsózott erdei gombát, kevés vízzel pedig a kelbimbót.

 - Ha megpirult a hússzeletek mindkét fele, rászórjuk a csemegepaprikát, és 1 dl vízzel fedő alatt puhára pároljuk.

 - A húst a gombával és a kelbimbóval tálaljuk.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva