|
||||||||||||||
|
Csőben sült karfiolrózsák
Elkészítése: - A karfiolt kis rózsákra szedjük, alaposan megmossuk és lecsöpögtetjük, majd feltesszük egy mokkáskanál sóval annyi vízben főni, amennyi ellepi. - Közben a 4 tojást a fűszerekkel, a reszelt sajttal, a tejföllel, a rizsliszttel és a maradék sóval homogén masszává keverjük. - A megfőtt karfiolt leszűrjük, a vajjal kikenünk egy tűzálló üvegtálat vagy kerámiatálat, a karfiolrózsákat pedig a tálba borítjuk. - Ráöntjük a tojásos masszát, és 20 percen át 180 C fokon sütjük. - Előételként melegen vagy hidegen is tálalható, önálló ételként vagy salátákkal is fogyasztható.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Készült: 2008.10.03. . A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |