|
||||||||||||||
|
Rozmaringos gombás-sajtos csirke A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Információk: Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! A készen vásárolt, előre lereszelt sajt glutént tartalmazhat! Elkészítése: - A húst megmossuk, a bőrét lehúzzuk, a csontot eltávolítjuk. A 2 mokkáskanál sóval besózzuk. - Egy tepsit vagy egy tűzálló tálat kikenünk fél evőkanálnyi olajjal, egymás mellé fektetjük benne a húst. - Rádobjuk a babérlevelet, a borókabogyót, a rozmaringot és a felszeletelt t. v. paprikát. Meglocsoljuk fél kanálnyi olajjal. - Kevés vizet öntünk alá, alufóliával lefedve puhára pároljuk. - Közben a gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük, fél evőkanál olajon késhegynyi sóval és a majoránnával megpároljuk. - A már puha húsra elosztjuk a gombát, a házilag lereszelt sajtot a tetejére szórjuk, és lefedés nélkül a sütőben pirosra sütjük.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |