Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tejszínes gombás hús

 

Gluténérzékenyek és laktózérzékenyek fogyaszthatják

Hozzávalók:

50 dkg csirkemellfilé

4 evőkanál olaj

25 dkg friss csiperke gomba

2 dl gluténmentes,laktózmentes tejszín

1 mokkáskanál só

1 mokkáskanál majoránna

1 evőkanál gluténtól és tejtől mentes mustár

25 dkg gluténtól, tejtől és tojástól mentes tészta

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

 - A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük.

 - A húst megmossuk, csíkokra vágjuk.

 - A felforrósított olajon pár percig pirítjuk, kevés vízzel pároljuk, majd amikor már kissé megpuhult, hozzáadjuk a gombát és együtt pároljuk puhára.

 - Hozzákeverünk egy csapott evőkanál mustárt, felöntjük tejszínnel, rászórjuk a majoránnát , majd összeforraljuk.

 - A gluténmentes tésztát sós vízben kifőzzük.

 - A húst és a tésztát együtt tálaljuk, friss fűszerlevéllel díszítjük.

 

Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

Készült: 2007.04.30.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva