|
||||||||||||||
|
Karfiolfőzelék
Elkészítése: A karfiolt rózsáira szedjük, nagyobb darabokra vágjuk, megmossuk. A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk. Annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen ellepi, hozzáadjuk a sót, a szerecsendiót és a köménymagot, és puhára főzzük. A karfiolt kicsit később adjuk hozzá, mert hamarabb megpuhul. A rizslisztet a tejföllel simára keverjük, behabarjuk vele a főzeléket. Tálalás előtt apróra vágott petrezselymet szórunk rá. Feltétnek főtt tojást, zsiradék nélkül sütött omlettet ajánlunk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |