|
||||||||||||||
|
Lazac pirítóson
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A petrezselymet alaposan megmossuk és felaprítjuk. - A margarint serpenyőben alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. - A petrezselymet a sóval az olvadt margarinra szórjuk, és így melegítjük pár percig. - A kenyérszeleteket félbevágjuk és megpirítjuk. - A pirított kenyérszeleteket meglocsoljuk a petrezselymes margarinnal, ráhelyezzük a lazacszeleteket, előmelegített sütőben pár percig melegítjük, majd tálaljuk.
. A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |