Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

Lazac pirítóson


Gluténmentes,  laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes étel

 

Hozzávalók négy személyre:

8 szelet füstölt lazac

4 szelet glutén-, laktóz-, tejfehérje-, tojás- és szójamentes kenyér

1 csokor metélőpetrezselyem

8 dkg  gluténtól és tejtől mentes margarin

kevés só

 

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

- A petrezselymet alaposan megmossuk és felaprítjuk.

- A margarint serpenyőben alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk.

- A petrezselymet a sóval az olvadt margarinra szórjuk, és így melegítjük pár percig.

- A  kenyérszeleteket félbevágjuk és megpirítjuk.

- A pirított kenyérszeleteket meglocsoljuk a petrezselymes margarinnal, ráhelyezzük a lazacszeleteket, előmelegített sütőben  pár percig melegítjük, majd tálaljuk.

 

.

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva