|
||||||||||||||
|
Málnaital mentával
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Elkészítése: - A málnát megmossuk, lecsöpögtetjük, szétterítve leszárítjuk. - Kevés rizstejjel és a megmosott mentalevéllel összeturmixoljuk. - Hozzáadjuk a porcukrot vagy az édesítőszert, a többi rizstejet, a növényi krémet, majd néhány másodpercig együtt habosítjuk. - Poharakba öntjük, málnával és mentalevéllel díszítjük. - Behűtve fogyasztjuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |