| 
 
 
 
 | ||||||||||||||
| 
 | Málnakrém . 
 Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! - A málnát a cukorral turmixgépben pépesítjük. - A laktózmentes tejszínt habbá verjük. - Óvatosan összekeverjük a joghurtot a habbal, majd ugyanilyen finoman adjuk hozzá a cukros málnapépet. - Gyümölccsel, „tejszínnel” tálalva azonnal fogyasztható. Sokáig nem érdemes tárolni, mert összeeshet a krém. 
 A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala. 
 A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege 
 | 
 | ||||||||||||
| Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |