Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

    Málnakrém


.

Gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, vegetáriánus desszert

 

Hozzávalók:

2 dl laktózmentes joghurt

2 dl gluténtól és tejtől mentes növényi tejszín vagy laktózmentes tejszín

2 evőkanál cukor vagy por alapú édesítőszer

6 evőkanál málna

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

- A málnát   a cukorral turmixgépben pépesítjük.

- A laktózmentes tejszínt habbá verjük.

- Óvatosan összekeverjük a joghurtot a habbal, majd ugyanilyen finoman adjuk hozzá a cukros málnapépet. - Gyümölccsel, „tejszínnel” tálalva azonnal fogyasztható. Sokáig nem érdemes tárolni, mert összeeshet a krém.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva