|
||||||||||||||
|
Mandulás epermártás
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A rizslisztet a rizstejjel, a mandulakrémmel és a vaníliás cukorral simára keverjük, összeforraljuk, hagyjuk kihűlni. - A gyümölcsöt turmixoljuk a cukorral, egyet forralunk rajta, és lehűtjük. - A hideg gyümölcsszószt és a főtt krémet összekeverjük, botmixerrel krémesítjük. - Mártásos csészébe öntjük, megszórjuk gyümölcsszemekkel, citromfű ággal díszítjük.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |