Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Diéta szerint

Gluténmentes

Tejfehérjementes

Laktózmentes

Tojásmentes

Vegetáriánus

Étel-Ital

Péksütemények, kenyerek

Előételek

Levesek

Húsételek

Egytálételek

Zöldségételek

Saláták

Mártások

Italok

Desszertek

 

 

 

 

 

 

 

Mediterrán saláta


 

Gluténmentes, tojásmentes,  vegetáriánus étel

Hozzávalók :

1/2 fej endívia saláta

2 db nagy, érett paradicsom

2 db t. v. paprika

30 dkg gluténmentes sajt

10 dkg fekete olívabogyó

1/4 uborka

1/2 citrom leve

1/2 mokkáskanál törött fehérbors

1 mokkáskanál só

csipetnyi kakukkfű

2 evőkanál olívaolaj

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

 - Az endíviát, a paradicsomot, az uborkát és a paprikát megmossuk, felszeleteljük.

 - A sajtot kockákra vágjuk, és az olívabogyóval a zöldségekhez keverjük.

 - A citromléhez fokozatosan  hozzákeverjük az olívaolajat, majd a fűszereket.

 - Az öntettel meglocsoljuk a salátát, és tálalás előtt két órára behűtjük.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva