|
||||||||||||||
|
Őszibarackleves
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!
Elkészítése: - A friss őszibarackot folyó vízzel megmossuk, megtisztítjuk, egy szemet félreteszünk a díszítéshez., a többit turmixoljuk. - Feltesszük főni a narancshéjjal, a szegfűborssal, a cukorral, és felforraljuk. - Elkészítjük a habarást. A növényi tejszínpótló krémben csomómentesen elkeverjük a rizslisztet. - Behabarjuk a levest. A habarás akkor sikerül, ha nem egyszerre öntjük a forró levesbe. Először levesszük a tűzről a levest, majd a habaráshoz kis adagokban hozzákeverünk a forró léből, majd az egészet összeöntjük. Visszatesszük alacsony hőfokon főni, 1-2 percig lassan forraljuk. - A forró edényt hideg vízbe állítjuk, hogy gyorsabban hűljön le. - Behűtve tálaljuk, friss gyümölccsel díszítjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |