|
||||||||||||||
|
Pesto verde, pesto rosso A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Pesto rosso 5 dkg garantáltan gluténmentes fenyőmag vagy kesudió 5 dkg (néhány szem) aszalt paradicsom 1 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál paradicsompüré 5 dkg gluténmentes kemény sajt házilag reszelve csipetnyi bazsalikom 5 dkg kecskesajt (helyettesíthető a kemény sajttal) 1 evőkanál extra szűz olívaolaj ízlés szerint só
Elkészítése: A hozzávalókat botmixerrel homogén masszává aprítjuk. Fogyaszthatjuk előételnek gluténtól és tojástól mentes pirítóssal, péksüteménnyel, vagy olasz módra, garantáltan gluténmentes és tojásmentes főtt tésztával.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |