|
||||||||||||||
|
Ropogós zöldségek
Elkészítése: - A zöldségféléket megmossuk, jól lecsurgatjuk. A karalábét felszeleteljük, a karfiolt kis rózsákra szedjük. Az almát megtisztítjuk, a magházat kivágjuk, szeletekre vágjuk. - A kukoricakeményítőt összekeverjük a sóval és annyi hideg vízzel, hogy csomómentes, kissé híg, palacsintatésztához hasonló állagú masszát kapjunk. - A vékonyra szelt vagy kis darabokra szedett zöldségeket és almát megforgatjuk a keményítős tésztában, majd forró olajban kisütjük. - Azonnal tálaljuk, és frissen fogyasztjuk. Borkorcsolyának, uzsonnának vagy előételnek is remek.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Publikálva: 2011. 07. 30.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |