|
||||||||||||||
|
Sáfrányos zöldséges rizs
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A zöldségeket az olajon fél kávéskanál sóval, a köménymaggal, a fokhagymával, kevés vízzel kissé ropogósra pároljuk. - Közben megfőzzük a rizst a másik fél kanál sóval, a sáfránnyal vagy sáfrányos szeklicével és a reszelt szerecsendióval. Az utolsó 1-2 percben hozzáadjuk a petrezselymet. - Ha a zöldségek és a rizs is megpuhult, de nem főttek még szét, a rizst leszűrjük, a zöldséghez keverjük. - Melegen tálaljuk előételként vagy köretként.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Fábián Évi. Minden jog fenntartva. Készült: 2008. március 3
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |