.
Glutén-, laktóz-, tejfehérje-, tojásmentes, vegetáriánus étel
Hozzávalók:
1 kis
csokor metélőhagyma
1 db kápia paprika
néhány szelet
vöröskáposzta
½ friss uborka
½ jégcsapretek
1 db alma
1 db citrom
1 mokkáskanálnyi fehérbors
1 mokkáskanálnyi só
1 evőkanál olívaolaj
1
mokkáskanálnyi apróra vágott friss tárkony
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok
összetételét!
Elkészítése:
- A hozzávalókat
alaposan megmossuk, felszeleteljük.
- Öntetet készítünk:
a citrom levét
kicsavarjuk, hozzákeverjük az olívaolajat, a sót, a fehérborsot
és a tárkonyt.
- Az öntetet
rácsurgatjuk a salátára, kicsit összeforgatjuk. Behűtve tálaljuk. |