|
||||||||||||||
|
Zöldborsókrémleves A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A borsót a sóval megfőzzük annyi vízben, amennyi jól ellepi. Mikor kihűlt, turmixgéppel vagy botmixerrel pépesítjük. - Hozzákeverjük a növényi főzőkrémet és a fűszereket, felforraljuk. 1 evőkanálnyi krémet félreteszünk a díszítéshez. - Rászórjuk a petrezselymet és növényi krémmel díszítve tálaljuk. Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |