|
||||||||||||||
|
Zöldséges-húsos spagetti
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - Feldaraboljuk a megtisztított zöldségeket, majd az olajon megpirítjuk őket. - Hozzákeverjük a sertéshúst, és puhára pároljuk. - Sózzuk, fűszerezzük, belekeverjük a paradicsompürét. - Amíg a hús párolódik, feltesszük főni a tésztát. A főzővízbe egy kávéskanálnyi olajat teszünk. - Az addigra megfőtt tésztát leszűrjük, előmelegített tányérra tesszük, és a zöldséges húst a tetejére halmozva tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |