|
||||||||||||||
|
Zöldséges karaj
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A zöldségféléket megmossuk, megtisztítjuk. - A répát hosszú szeletekre vágjuk, a burgonyát karikára szeljük, a brokkolit rózsákra szedjük. - A karajszeleteket alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, levágjuk róluk a zsíros részeket. - Bedörzsöljük 2 mokkáskanál sóval. - Egy evőkanál olívaolajjal kikenünk egy tepsit. - Szétterítjük benne a burgonyakarikákat, rátesszük a karajt, majd megborsozzuk. Ráhalmozzuk a brokkolit és a répát, meglocsoljuk a másik evőkanál olívaolajjal. - Aláöntjük a fehérbort, alufóliával lefedjük, sütőben 180 fokon puhára pároljuk. A sütés végén az alufóliát levéve kissé megpirítjuk, forrón tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |