|
||||||||||||||
|
Zöldségkrémleves A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Gyerekeknek második fogásnak tartalmas, hússal készült főételt javaslunk.
Elkészítése: - A hozzávalókat alaposan megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük. - A sóval és a szerecsendió-reszelékkel annyi vízben főzzük meg, amennyi éppen ellepi. Nem kell túlfőzni! - A főzővízzel összeturmixoljuk. - A rizstejből, főzőkrémből és rizslisztből habarást készítünk, és összeforraljuk a levessel.
(Ehhez a
leveshez nem kell sem plusz zsiradék, sem túl sok só.)
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |