|
||||||||||||||
|
Gránátalmás krém
Információk: Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A rizst puhára, krémesre főzzük annyi vízben, amennyi ellepi. - A gránátalmát félbevágjuk, és kiskanál segítségével kiszedjük belőle a vörös magokat, a közben kicsurgó levét is összegyűjtjük. - Habosra keverjük a margarint a porcukorral. - A növényi főzőkrémmel együtt a rizshez adjuk, először botmixerrel teljesen pépessé törjük, majd belekeverjük a gránátalma levét és magját.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala. |
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |