Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy  

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Gránátalmás krém


 

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes desszert

A gránátalmamagos krémet önálló  desszertként, vagy torták, sütemények töltésére is használhatjuk.

Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg garantáltan gluténmentes rizs

10 dkg gluténtól és tejtől mentes margarin

2 evőkanál házilag darált porcukor

2 dl gluténtól és tejtől mentes növényi tejszínt helyettesítő krém

1 egész gránátalma

Információk:

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

- A rizst puhára, krémesre főzzük annyi vízben, amennyi ellepi.

- A gránátalmát félbevágjuk, és kiskanál segítségével kiszedjük belőle a vörös magokat, a közben kicsurgó levét is összegyűjtjük.

- Habosra keverjük a margarint a porcukorral.

- A növényi főzőkrémmel együtt a rizshez adjuk, először botmixerrel teljesen pépessé törjük, majd belekeverjük a gránátalma levét és magját.

 

Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva