| 
    ||||||||||||||
      
  | 
  
               Gránátalmás krém 
 
 Információk: Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A rizst puhára, krémesre főzzük annyi vízben, amennyi ellepi. - A gránátalmát félbevágjuk, és kiskanál segítségével kiszedjük belőle a vörös magokat, a közben kicsurgó levét is összegyűjtjük. - Habosra keverjük a margarint a porcukorral. - A növényi főzőkrémmel együtt a rizshez adjuk, először botmixerrel teljesen pépessé törjük, majd belekeverjük a gránátalma levét és magját. 
 Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. 
 A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.  | 
      |||||||||||||
| 
             Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva  |