|
||||||||||||||
|
Grissini sonkával és paradicsommal
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! - Tálba öntjük a lisztet, megszórjuk a sóval. - 1 dl vizet megmelegítünk, megfuttatjuk benne az élesztőt, majd az egészet a lisztre öntjük. - Hozzáadjuk az olívaolajat, és először fakanállal, majd kézzel lágy, egynemű tésztát gyúrunk belőle. - Meleg helyen kelesztjük egy órán át, azután a tésztát vékonyra nyújtjuk, téglalapokra vágjuk, és éles késsel vagy pizzaszeletelővel vékony csíkokra szeljük. - 180 fokon ropogósra sütjük. - Amikor a grissini kihűlt,a pálcikákra sonkát tekerünk, és friss koktélparadicsommal tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Czinkóczki Nóra. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |