|
||||||||||||||
|
Húsos lecsó rizskoszorúban
Elkészítése: - A barna rizst megmossuk, leszűrjük, és csipetnyi sóval fedő alatt, alacsony hőfokon megpároljuk két ujjnyival több vízzel, mint amennyi ellepi. Miután levettük a tűzhelyről, rajta hagyjuk a fedőt, így egészen puha lesz. - A vöröshagymát karikákra vágjuk, kissé megpirítjuk az olajon, majd a darált sertéshússal együtt pirítjuk tovább. - A paradicsomot és a paprikát megtisztítjuk és felszeleteljük, ezután a húshoz és a hagymához keverjük. Rászórjuk a pirospaprikát, a fűszereket és a sót. - Kevés vizet öntünk alá, amit addig pótolunk, amíg a zöldségek a hússal együtt megpuhulnak. - A húsos lecsót a kiszedett rizsre halmozva tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Készült: 2012. 09. 18.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |