|
||||||||||||||
|
Mediterrán lecsó barna rizzsel A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A barna rizst többször megmossuk, majd leszűrjük. Egy evőkanál étolajon megpirítjuk, ezután felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, kicsit sózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. - Közben feldaraboljuk, illetve karikákra vágjuk a cukkinit, a padlizsánt, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát és a másik evőkanál olajon kevés sóval megpároljuk. - Amikor a hozzávalók megpuhultak, a lecsóhoz adjuk a zöldfűszereket, néhányszor megkavarjuk, és levesszük a tűzhelyről. - A rizsre halmozzuk a lecsót, tálalás előtt szerecsendióval kevert, növényi eredetű, gluténtól és tejtől mentes tejszínt helyettesítő krémet csurgatunk rá.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |