|
||||||||||||||
|
Vegetáriánus saláta barna csiperkével
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Hozzávalók az öntethez: 2 evőkanál extra szűz olívaolaj 3-4 apróra vágott rozmaringlevél 1 gerezd fokhagyma egy kiskanál frissen facsart citromlé 1/2 mokkáskanál kakukkfű késhegynyi őrölt tarkabors 1/2 mokkáskanál só
Elkészítése: - A napraforgómagot egy edényben megpirítjuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. - A zöldségeket megmossuk, lecsöpögtetjük. - Eltávolítjuk a fél fej vöröskáposzta torzsáját, ezután a paprikával, a hónapos retekkel és a barna csiperkegombával együtt vékonyra szeljük. - Elkészítjük az öntetet az olívaolajjal, a fokhagymával, a citromlével és a fűszerekkel. - Az összes zöldséget tálba tesszük, rászórjuk a napraforgómagot, a saláta tetejére csurgatjuk az öntetet, és alaposan összekeverjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |