Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy  

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Vitaminos zöld túrókrém


 

Gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, vegetáriánus étel

Hozzávalók:

25 dkg laktózmentes túró

10 dkg zöldspárga

5 dkg zöldborsó

2 dkg dióbél

2 dkg napraforgómag héj nélkül

2 dkg rucola

egy kiskanál extra szűz olívaolaj

só ízlés szerint

 

 

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

Az olívaolajon fedő alatt megpároljuk a zöldborsót és a fás részektől megszabadított zöldspárgát.

Finomra, de darabosra daráljuk a diót és a napraforgómagot, fémedényben folyamatosan kevergetve megpirítjuk.

Apróra vágjuk a rucolát.

Ha kihűltek a zöldségek és a magvak, egy tálba tesszük őket a túróval együtt, megsózzuk, rászórjuk a rucolát, és egy botmixer segítségével kissé krémesre zúzzuk.

Pirítóssal vagy nyers zöldségekkel tálaljuk

Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2013. Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva