|
||||||||||||||
|
Vitaminos zöld túrókrém
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: Az olívaolajon fedő alatt megpároljuk a zöldborsót és a fás részektől megszabadított zöldspárgát. Finomra, de darabosra daráljuk a diót és a napraforgómagot, fémedényben folyamatosan kevergetve megpirítjuk. Apróra vágjuk a rucolát. Ha kihűltek a zöldségek és a magvak, egy tálba tesszük őket a túróval együtt, megsózzuk, rászórjuk a rucolát, és egy botmixer segítségével kissé krémesre zúzzuk. Pirítóssal vagy nyers zöldségekkel tálaljuk Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2013. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |