Elkészítése:
- Az epreket
alaposan megmossuk, megtisztítjuk, négy részbe vágjuk.
Papírtörlőre téve megszárítjuk.
- 3 dl rizstejjel
3 csapott evőkanál rizsliszttel alacsony hőfokon sűrű krémet főzünk.
- Amikor már nem
forró, de még meleg, hozzákeverjük a porcukrot. Addig
keverjük, míg elolvad. Teljesen lehűtjük, közben időnként
megkeverjük.
- Az epreket
hozzákeverjük a kihűlt krémhez.
- A jól lehűtött
laktózmentes tejszínből
kemény habot verünk, és óvatosan beleforgatjuk az epres
krémbe.
A hozzávalók
legyenek hidegek, különben tönkremegy a tejszínhab.
A Tulajdonos
előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének
vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag,
adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása
és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban
való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői
jogi nyilatkozaT szövege
|