|
||||||||||||||
|
Csirkemell párolt cukorborsóval A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Elkészítése: A csirkemellet megmossuk, az esetleg előforduló csontos részeket eltávolítjuk, a húst vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, az elkészített fűszerkeverékkel ízesítjük, és egy evőkanál olajon pirosra sütjük. A cukorborsóhüvelyt alapos mosás után lecsöpögtetjük, és egy kiskanál olajon alacsony hőfokon puhára pároljuk. A hús mellé kanalazzuk, és fehér borssal, kevés sóval megszórt szeletelt paradicsommal tálaljuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |