|
Csőben
sült zöldségek
|
 |
Glutén-,
laktóz- tojásmentes,
vegetáriánus étel
Hozzávalók:
1/2 kg
vegyes zöldségféle
2 dl
gluténmentes, tejszármazékoktól mentes főzőkrém
10 dkg
gluténmentes laktózmentes sajt házilag reszelve
1
csapott evőkanál kukoricaliszt
2
mokkáskanál só
1
mokkáskanál reszelt szerecsendió
1
kávéskanál tejmentes margarin vagy 1 evőkanál
kukoricaolaj
|
.Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok
összetételét!
|
Elkészítése:
- A
zöldségféléket folyó vízzel alaposan megmossuk, sós vízben puhára
főzzük, lecsöpögtetjük.
-
Egy tálat kikenünk margarinnal vagy olajjal, elterítjük benne a
főtt zöldségfélét.
-
Mártást készítünk: a főzőkrémet összekeverjük egy mokkáskanál
sóval, reszelt szerecsendióval, kukoricaliszttel,
reszelt laktózmentes sajttal.
-
A szósszal leöntjük a zöldségeket, és közepes hőfokon addig
sütjük, míg szépen megpirul a teteje.
Köretnek és önálló egytálételnek is jó.
|
A Tulajdonos
előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének
vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag,
adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása
és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban
való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői
jogi nyilatkozaT szövege
|
|
|