Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

    Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Blogok

Táplálékallergia

Laktózmentes

Lisztérzékenység

Réka blogja

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

Málnaturmix

.

.Gluténmentes,  laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

 Hozzávalók két személyre:

4 dl natúr rizstej

1 evőkanál cukor vagy por alakú édesítőszer

8 evőkanál málna

(néhány szem a díszítéshez is)

1 dl növényi eredetű gluténmentes tejszín

 Elkészítése:

 A tejszínt habbá verjük.

A málnát a rizstej felével turmixoljuk.

Hozzáadjuk a cukrot, a többi rizstejet és a habot.

Néhány másodpercig együtt turmixoljuk. Poharakba öntjük, málnával, citromfűvel vagy mentalevéllel díszítjük.

 

Szerzői jogi nyilatkozaT

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva