Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..
   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

Sonkás sajtsaláta

.

.gluténmentes,  laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes  étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

15 dkg endívia

2 db nagy, érett paradicsom

2 db paprika

30 dkg feta sajt

10 dkg fekete olívabogyó

3 evőkanál száraz fehérbor

1/2 mokkáskanál törött fehérbors

só, kakukkfű

Elkészítése:

Az endíviát, a paradicsomot és a paprikát megmossuk, felszeleteljük.

A Feta sajtot kockákra vágjuk és az olívabogyóval a zöldségekhez keverjük.

A fehérborhoz fokozatosan  hozzákeverjük az olívaolajat, majd a fűszereket.

Az öntettel meglocsoljuk a salátát, és tálalás előtt két órára behűtjük.

 

Szerzői jogi nyilatkozaT

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva