|
||||||||||||||
|
Supplí
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: A fél evőkanál olajon sóval megpároljuk a darált húst, közben megfőzzük a rizst. Hozzákeverjük a paradicsompürét, tovább pároljuk, majd beleszórjuk a bazsalikomot és 2 evőkanál parmezán jellegű reszelt sajtot. Leszűrjük a rizst, és összedolgozzuk a húsos raguval. A kenyérdarát és a reszelt sajtot összekeverjük. A trappista sajtdarabok köré hosszúkás gombócokat gyúrunk a mártásos rizzsel, alaposan összenyomjuk, és szalvétán leitatjuk a levét. A gombócokat megforgatjuk a sajt-kenyér reszelékben, és forró olajban kisütjük. Óvatosan forgassuk, hogy szét ne essenek a gombócok. Előételként, uzsonnaként, vacsoraként is kiváló, zöldségek, saláták is illenek hozzá.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |