Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..
   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 Zöldborsókrém pirítóson

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes , tojásmentes, vegetáriánus étel

Hozzávalók:

40 dkg friss zöldborsó

1 gerezd fokhagyma

késhegynyi őrölt köménymag,

ízlés szerint só

gluténmentes kenyér

Elkészítése:

A zöldborsót héjától megtisztítva feltesszük főni a só felével. Miután puhára főtt, leszűrjük és két evőkanál főzőlével, a só másik felével, a fokhagymával és a köménymaggal összeturmixoljuk.

Melegen vagy hidegen tálaljuk, gluténmentes pirítóssal, előételként, vagy húsokhoz szószként.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

 

 

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva