Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..
   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

   Zöldségekkel töltött karalábé

.

gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes , tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

Ez az ételünk vöröshagymával készült!

4 db karalábé, egy kis szál répa, 1 paradicsom, 10 dkg zöldborsó, 1 szál petrezselyemgyökér, kevés vöröshagyma, 1 teáskanál só, 2 evőkanál étolaj

Elkészítése:

A karalábét kivájjuk, és a kivájt golyókat és a karalábét is sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. Amíg kihűl, az olaj felén megpirítjuk a sózott vöröshagymát, apróra vágott répát, petrezselyemgyökeret, zöldborsót és a karalábégolyókat.  Ez lesz a töltelék. Amikor elkészült, összetörjük vagy átpasszírozzuk. Megtöltjük vele a karalábékat, majd olajjal kikent tepsiben vagy jénai tálban közepes hőmérsékleten megsütjük. Körülbelül 20-25 perc alatt sül át.

 

Szerzői jogi nyilatkozaT

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva