|
||||||||||||||
|
Zöldségpörkölt
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A rizst megfőzzük a sóval és a sárfánnyal. - A paradicsomot és a paprikát megtisztítjuk és felszeleteljük, az olajon sóval pár percig pirítjuk. - Rászórjuk a pirospaprikát, hozzákeverjük a zöldségeket, a fűszereket és együtt tovább pároljuk. - Kevés vizet öntünk alá, amit addig pótolunk, amíg a zöldségek megpuhulnak. - A rizst leszűrjük, a zöldségpörkölt mellé tálaljuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |