|
||||||||||||||
|
Kukorica krémleves
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A kukorica leveleit és "haját" eltávolítjuk, a csöveket alaposan megmossuk, és a szemeket éles késsel levágjuk róla. - Az olajon megpirítjuk. - A kukoricalisztet csomómentesre keverjük a rizsitallal és a növényi főzőkrémmel, a kukoricára öntjük, sózzuk, fűszerezzük, és felforraljuk. Ha nagyon besűrűsödik a leves, forrás előtt egy kis vízzel hígítjuk. - Miután kihűlt, bormixerrel krémesítjük. - Szárított paprikával és zöldpaprikával díszítjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2013. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |