|
||||||||||||||
|
Padlizsánkrémes szendvics
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: A padlizsán feldolgozásához fából, műanyagból vagy rozsdamentes anyagból készült konyhai eszközöket használjunk. - A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük, majd a véget levágjuk, villával kicsit megszurkáljuk. - Sütőben vagy mikróban puhára sütjük. - Ha kihűlt, kettévágjuk, a belsejét kanállal kiszedjük. - Hozzáadjuk a fokhagymát, a vöröshagymát, a fehérborsot, a köménymagot, a sót, a mustárt, a majonézt és az olajat. - Az egészet krémesre turmixoljuk. - Gluténtól, tejtől és szójától mentes kenyérre kenjük, kápia paprikával díszítjük.
Recept: Copyright © Ujváry Terézia. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Sz. Banadics Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2013. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |