|
||||||||||||||
|
Rácsos linzer
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!
Elkészítése: - A langyosra olvasztott margarint habosra keverjük a cukorral, sóval, vaníliával, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és beledolgozzuk a főzőkrémet. - A kissé lágy, könnyen morzsálódó tészta 2/3 részével kibélelünk egy kerek sütőformát, és megkenjük a lekvárral. - A maradék tésztából rudakat sodrunk, és berácsozzuk vele a tészta tetejét. - 1 tojásfehérjét villával kicsit felverjük, megkenjük vele a rácsokat, és a lekváros részekre szórjuk a mandulát. - Közepes hőmérsékleten a tésztát rózsaszínre sütjük. Hidegen szeleteljük fel.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2013. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |